Web Analytics Made Easy - Statcounter

۳۲ صنف مستقیم در تولید یک اثر سینمایی کار می‌کنند و مجموعاً ۱۵۰ نفر از گروه‌های مختلف برای تولید یک فیلم تأثیرگذارند که حدود ۵ هزار عضو در این ۳۲ صنف جای گرفتند، این افراد فاقد هرگونه بیمه جدی‌اند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی تسنیم، سید ضیاء هاشمی تهیه‌کننده با سابقه سینمای ایران درباره خواسته‌های سینماگران از رئیس جمهور بعدی کشور گفت: خواسته ملت ایران جدای از ایجاد رفاه عمومی برای مردم، کوتاه شدن دست تمام سارقین و فاسدین از منابع ملی و رسوایی آنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با نقد به پروانه ساخت سینمایی از نظر صرف هزینه و زمان بیان کرد: ما باید تمام "اختیارات" و البته "مسئولیت" ساخته شدن فیلم را به سینماگران بدهیم. حاکمیت در تمام دنیا برای صدور پروانه نمایش،  فیلم را می‌بینند و فیلم نیز یا مجوز نمایش دریافت می‌کند یا خیر؛ در تمام دنیا روال اینگونه است. با این روش کیفیت کارها خوب و سازنده خواهد شد و هم دردسرهای پروانه ساخت از میان برداشته می‌شود. اینکه یک گروه بنشینند ماه‌ها وقت صرف کنند که ببینند پروانه صادر می‌شود یا خیر، تنها منجر به این می‌شود که زمان و فصل فیلمبرداری و حتی سرمایه‌گذار را از دست بدهند. مسائل زیادی به وجود می‌آید که تاکنون هیچ معاون وزیر و وزیری جرأت نداشتند آن را حذف کند.

به عقیده من این قانون هم جز وقت تلف کردن سودی ندارد‌؛ خسارت ناشی از عدم نمایش فیلم هم به جای این که به سینماگر مرتبط باشد باعث دریافت کارت زرد از سوی مجلس به وزیر می‌شود. بهتر این است که رئیس جمهور آتی دستور دهد غیر از پروانه نمایش، دیگر کارها از جمله پروانه ساخت حذف شود. مثل روزنامه مگر تا روزنامه چاپ شود کسی مطالب را مطالعه می‌کند؟ مسئولیت چاپ با مدیرمسئول است.

تهیه‌کننده فیلم «عروس» در ادامه درباره بخش‌های دیگر سینما که باید مورد بررسی قرار بگیرد بیان کرد: رئیس جمهور بعدی کوچک‌سازی و چابک‌سازی در بخش سینما را در اولویت قرار دهد که بسیار مهم است. این همه افراد بدون کارایی مناسب در بنیادها و مؤسسات حضور دارند در حالی که باید مؤسسات به  بخش خصوصی واگذار شود.

موضوع بیمه و عدم ثبات شغلی سینماگران نکته مهم دیگری بود که وی به آن پرداخت و گفت: سینماگران جایی استخدام نیستند برخی دو سال یا سه سال یکبار شاید سالی یک بار فیلم بسازند؛ تمام اهالی سینما با این مسئله درگیرند. 32 صنف مستقیم در تولید یک اثر سینمایی کار می‌کنند و مجموعاً  150 نفر از گروه‌های مختلف برای تولید یک فیلم تأثیرگذارند که حدود 5 هزار عضو در این 32 صنف جای گرفتند.

این افراد فاقد هرگونه بیمه جدی‌اند گاهی دولت کمک می‌کند به صندوق هنر و به صورت صدقه جاریه ارائه می‌شود. در کل کار قانونمند و درستی در حوزه بیمه صورت نگرفته است. اگر رئیس جمهور آینده برای مجموعه هنرمندان این مقوله مهم را فراهم کند کار ویژه‌ای کرده است.

ایجاد یک بیمه تأمین اجتماعی درست و مستحکم نه اینکه مثل بیمه کارگران فصلی باشد. همچنین امکان در اختیار قراردادن یک ساختمان در اختیار یک اتحادیه که توان اجرایی داشته باشند تا سینماگران بتوانند کلینکی مجهز برای درمان داشته باشند تنها برای مجموعه اهالی سینما طراحی شود. اگر دولت آینده کمک کند و برای تجهیز کردن این کلینک تنها ارائه مالیات را از روی تجهیزات پزشکی برای هنرمندان بردارند، خودمان هزینه تجهیز کلینیک را پرداخت می‌کنیم.

دستگاه‌های مختلف پزشکی که بتوانیم برای تشخیص بیماری سریع‌تر اقدام شود در این کلینیک تعبیه خواهد شد و برای تأمین مالی این مجموعه هم از خیرین کمک می‌گیریم. این کار برای دولت هم بسیار قابل اعلان خواهد بود زیرا دولت می‌تواند در شعارهای خود به فراهم آوردن شرایط برای تجهیز یک مرکز بهداشت و درمانی اختصاصی سینماگران اشاره داشته باشد که بسیار هم مؤثر خواهد بود.

آسمانی‌بودن خدایان المپ ادعای گزافی است+ فیلمافشاگری سرتیپی از پشت پرده برجسته‌سازی حضور فیلم‌های خارجی در جشنواره جهانی فجر/ پای یک دستور در میان است؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری فیلم سینما انتخابات ریاست جمهوری فیلم سینما رئیس جمهور تولید یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۷۱۳۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود

استاندار کردستان گفت: مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج از جمله مباحثی است که باید حل و فصل شود و اگر نیاز باشد استانداری نیز رایزنی‌های لازم را در خصوص حل این مشکل انجام خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، شامگاه _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در نشست با شهردار و اعضای شورای شهر سنندج اظهار کرد: با توجه به اینکه یکی از مطالبات شهرداری سنندج از اداره راه و شهرسازی اختصاص زمین مسکونی است، حداقل دو هکتار زمین خالص مسکونی طی چند ماه آینده در اختیار شهرداری قرار خواهد گرفت که سعی خواهیم کرد تا پایان سال آن را افزایش دهیم.

وی با تاکید بر اینکه بیمه کارگران شهرداری نیز از جمله مباحثی است که باید حتماً حل و فصل شود، افزود: از شهرداری سنندج می‌خواهیم این مشکل را بررسی و حل کند و اگر نیاز باشد ما نیز با سازمان تأمین اجتماعی رایزنی‌های لازم را در خصوص حل این مشکل انجام می‌دهیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: اقدامات دو سال اخیر شهرداری سنندج به صورت نسبی مثبت بوده، به ویژه در حوزه افزایش سرانه فضای سبز که کارهای بسیار خوبی صورت گرفته است اما نباید از مسائلی همچون بیمه کارکنان نیز غفلت کرد چون در آینده ممکن است به مشکل لاینحلی تبدیل شود.

زارعی‌کوشا ادامه داد: شهرداری یک مجموعه گسترده با وظایف بسیار زیاد است و چون یک نهاد خدمات‌رسان است مردم از آن انتظار زیادی دارند و در بسیاری از مسائل، دیواری کوتاه‌تر از آن وجود ندارد.

وی خواستار تعامل بیشتر بین اعضای شورا و شهرداری شد و افزود: مسائل و مشکلات فی‌مابین را حل کرده و فضای تعاملی ایجاد کنید و در هر کاری مصالح مردم را در نظر بگیرید.

استاندار کردستان در مورد مطالبه چند نفر از اعضای شورا مبنی بر اینکه میزان آلودگی پتروشیمی کردستان برای شهر سنندج باید مشخص شود، گفت: در بحث آلایندگی هر واحد صنعتی در استان با کسی تعارفی نداریم و موضوع پتروشیمی را نیز بررسی خواهیم کرد که اگر مشخص شود آلاینده است قطعاً اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

زارعی‌کوشا تصریح کرد: امسال نیز حداقل ۳۵۰۰ تن سهمیه قیر به شهرداری اختصاص خواهد یافت و تلاش می‌کنیم این میزان را هم افزایش دهیم.

ضرورت حل مشکل زمین‌های قولنامه‌ای در سنندج

حسن عسکری، فرماندار سنندج نیز اظهار کرد: شهرداری سنندج در افزایش سرانه فضای سبز، آسفالت معابر، توجه به حاشیه شهر و پرداخت حقوق کارکنان موفق عمل کرده است.

وی خواستار ایجاد بازار روز و حل مشکل وانت‌های میوه‌فروشی در شهر سنندج شد و گفت: زمین‌های قولنامه‌ای یکی از مشکلات اصلی شهر سنندج است که باید این مشکل حل و فصل شود.

فرماندار سنندج تأمین امنیت شغلی برای کارکنان شهرداری را از جمله مباحث مهم دانست و افزود: تبدیل وضعیت کارکنان و کارگران شهرداری سنندج نیز باید انجام شود.

نرخ تورم ماهانه کردستان کاهشی بوده است

اکبر محمدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان نیز در این نشست اظهار کرد: از مهرماه سال گذشته نرخ تورم ماهانه استان کاهشی بوده است، اگرچه که فروردین سال جاری مقداری افزایش پیدا کرد.

وی با اشاره به اینکه تورم یک مبحث ریشه‌ای و عمیق است، افزود: مسائل بسیاری بر نرخ تورم در استان و به ویژه در شهر سنندج تأثیرگذار است از جمله تورم مسکن، چراکه عرضه زمین در این شهر محدود بوده و بخشی دیگر نیز به مشکلات زیرساختی و تولیدات خارج از استان بازمی‌گردد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان در ادامه خواستار برخورد با ساخت‌وسازهای غیرمجاز به ویژه در کمربندی بهشت محمدی شهر سنندج شد.

کد خبر 749912

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری رفع شود
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • ضرورت حل مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج/ آلایندگی پتروشیمی کردستان بررسی می‌شود
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • هاشمی: از حرف‌هایم سوء برداشت شد/ با یک فرد مشکل داشتیم