Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - انتشار سند پايه الگوي پيشرفت ايراني– اسلامي فرصتي مغتنم براي تقويت جريان گفت‌وگوي ملي فراهم مي‌کند. اين سند که چشم‌انداز 50 ساله کشور را براساس ظرفيت‌هاي کشور از يک سو و آرمان‌ها و مطالبات ملي از سوي ديگر ترسيم کرده است، شامل محورهاي گوناگوني است که مي‌تواند در معرض نقد و نظر قرار گرفته و زمينه طرح و تبادل ديدگاه‌هاي مختلف موجود در جامعه را فراهم آورد

گفت‌وگو درخصوص محورهاي اين سند مستلزم ايجاد فضاي مناسبي است که هم براي صاحبنظران برانگيزاننده باشد و هم به جلب اعتماد افکار عمومي کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طبعاً گفت‌وگو وقتي معنا پيدا مي‌کند که ديدگاه‌هاي متفاوت و متباين امکان طرح پيدا کنند و در هر مورد استدلال‌هاي موافق و مخالف، بدون هرگونه مانع ذهني يا عيني و واقعي يا خيالي ارائه شوند. گفت‌وگويي مي‌تواند مفيد و راهگشا باشد که در برگيرنده نقدهاي جدي باشد تا در عين حال بتواند زمينه طرح و ارائه استدلال‌هاي دفاعي و حمايتي را ايجاد کند.
بي ترديد در جامعه ما به‌عنوان يک جامعه بالنده و پويا، نظرگاه‌ها و تحليل‌هاي گوناگون درخصوص مباحث محوري کشور وجود دارد و چنين نيست که درخصوص هر يک از مسائل مهم فقط يک نظر يا صرفاً يک تحليل غالب وجود داشته باشد. اتفاقاً اقتضاي بالندگي و غناي فکري کشور آن است که در مورد هر مسأله، صاحبنظران، نظريه‌پردازان و تحليلگران فراوان فعال در کشور از منظرهاي مختلف و رويکردهاي متفاوت به تبيين مسائل بپردازند.
با وجود توانمندي‌هاي گسترده فکري و نظري، شايسته است محورهاي سند پايه الگوي پيشرفت به‌عنوان مبناي گفت‌وگوي ملي مورد توجه قرار گيرد و صاحبنظران و انديشمندان به بحث و گفت‌وگوي گسترده در اين خصوص دعوت شوند.
نکته مهم و قابل توجه در مورد اين سند آن است که رونمايي از آن و دعوت به مشارکت در تحليل و تکميل آن در بالاترين سطح توسط رهبر معظم انقلاب صورت گرفت. تأکيد رهبر انقلاب بر طرح ديدگاه‌هاي تکميلي براي رفع اشکالات و کاستي‌هاي احتمالي و پيش‌بيني دوره دو ساله براي نهايي‌سازي اين سند، فرصت مهمي براي شکل‌گيري يک تجربه تاريخي فراهم کرده است.
در اين عرصه شايسته است اصحاب فکر و انديشه به طرح دغدغه‌هاي خود درخصوص نقشه راه ملي براي تحقق آرمان‌هاي کشور در افق درازمدت بپردازند و رسانه‌ها نيز در تسهيل اين مسير نقش خود را ايفا نموده، زمينه لازم براي «گفت‌و‌گوي ملي حول محور الگوي پيشرفت» را فراهم نمايند.
*دکتر سيد ضياء هاشمي، استاد دانشگاه و مديرعامل ايرنا
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۹۸۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی، مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی با حضور هاشم داداش‌پور معاون وزیر علوم، تحقیقات فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان، مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک، محمدرسول خدادادی سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی و دیگر اعضا مجمع به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

محمدرسول خدادای سرپرست فدارسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی امروز (چهارشنبه) در حاشیه مجمع عمومی سالانه فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی که به میزبانی سازمان امور دانشجویان برگزار شد؛ اظهار داشت: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در این مجمع سالانه برنامه‌های خود را برای سال ۱۴۰۳ مطرح کرد و با اخذ رأی از سوی اعضا این مجمع به تصویب آن‌ها پرداخت.

وی ادامه داد: از جمله برنامه‌های پیش روی فدراسیون در سال ۱۴۰۳ شامل برگزاری اولین دوره بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی، اعزام و شرکت دانشجویان ورزشکار در بازی‌های جهانی و مسابقات آسیایی، برگزاری اردوهای آمادگی دانشجویان کشور برای شرکت در سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان، برگزاری لیگ‌های دانشجویی و برخی فعالیت‌های دیگر است.

خدادادی با اشاره به اینکه سی و دومین مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان به میزبانی کشور آلمان برگزار می‌شود؛ تصریح کرد: فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی مصمم است تا در رشته‌هایی که دانشجویان ما حرفی برای گفتن دارند، بتواند شرایط را مهیا سازد.

سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی خاطرنشان ساخت: لیگ‌های دانشجویی سال گذشته در ۳ رشته ورزشی برگزار شد. در سال جاری قصد داریم تعداد آن‌ها را با افزایش ۷ لیگ دیگر گسترش دهیم.

داداش‌پور: خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش با المپیاد ورزش‌های فناورانه

هاشم داداش‌پور رئیس سازمان امور دانشجویان نیز با بیان اینکه مجمع محفلی برای ارائه دیدگاه‌های متفاوت است و هر کدام از اعضا می‌توانند نظرات خود را اعلام کنند؛ گفت: سازمان امور دانشجویان به حوزه ورزش توجه ویژه دارد و همواره به اداره کل تربیت بدنی و فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی کمک کرده است تا بتواند شرایط بهتری را برای دانشجویان ایجاد کند.

وی با بیان اینکه امیدوارم اتفاقات بسیار خوبی در حوزه ورزش دانشگاهی رخ دهد، اظهار کرد: ما باید بتوانیم به ورزش دختران در دانشگاه‌های کشور توجه بیشتری داشته باشیم زیرا معتقدیم فارغ از جنسیت همه نیاز به ورزش دارند و دختران سرزمین ما به دلیل توانمندی‌هایی که در عرصه‌های مختلف دارند، استحقاق این توجه ویژه را دارند.

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه سعی کردیم لیگ دانشگاهی را فعال کنیم زیرا لیگ پیش از این در فضای کشور وجود داشت اما در فضای دانشگاه تقریباً وجود نداشت، تصریح کرد: سال گذشته ۳ لیگ دانشگاهی را فعال کردیم و امسال ۷ لیگ دیگر را فعال خواهیم ساخت این به معنای توجه بیشتر به حوزه لیگ‌های دانشگاهی است.

وی ادامه داد: بنده معتقد هستم به هر میزان به لیگ‌های دانش‌آموزی و دانشجویی توجه داشته باشیم، بنیان‌های ورزش در کل کشور تقویت خواهد شد. ورزش قهرمانی و همگانی را برگزار و المپیاد ورزش‌های بومی و محلی را احیا خواهیم کرد تا بخشی از ورزش‌های بومی محلی خود را در چهارچوب اهداف ملی قرار دهیم.

داداش‌پور با اشاره به اینکه المپیاد جدیدی را با عنوان المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی راه‌اندازی کردیم، یادآور شد: این المپیاد در سه حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

وی افزود: فناوری در حوزه ورزش مغفول مانده است. توجه ما این است تا به خلق، توسعه و تعمیق فناوری در ورزش کمک کنیم. بر اساس آمار ۳۴ میلیون نفر از افراد جامعه به بازی‌های دیجیتال می‌پردازند و این نشان می‌دهد که ما از حوزه فناوری در این بخش غفلت کرده‌ایم. بنابراین برگزاری این المپیاد فرصت بی نظیری است تا از این ظرفیت استفاده کنیم.

مهین فرهادی‌زاد نایب رئیس کمیته ملی المپیک نیز با بیان اینکه مشارکت بانوان از کلیدهای مهم پیشرفت است؛ گفت: دنیا بر موضوع مشارکت خانم‌ها در مسائل تصمیم‌ساز کشور توجه دارد و قوی‌ترین فدراسیون ما از نظر نگاه علمی و توانایی فکری فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه ورزش به عنوان مهم‌ترین عنصر و ابزار تربیت در جامعه است و از آنجایی که بانوان بخش بزرگی از جامعه هستند بنابراین مشارکت آن‌ها نقش زیادی در توسعه کشورها دارد.

کد خبر 6094248 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • محور اصلی کار بنده توجه به اشتغال و کسب و کار است
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • معلمان محور پیشرفت هر جامعه و معماران آینده‌ای روشن هستند
  • شرایط برای حضور دانشجویان در مسابقات آسیایی و جهانی فراهم می‌شود
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران
  • مجمع جهانی گفتگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای انتقال مواضع فرهنگی ایران به نخبگان
  • رسانه عبری از پیشرفت ملموس در سازش ریاض-تل‌آویو خبر داد
  • صاحب‌نظر روس: ایران الگوی مثال‌زدنی پیشرفت برای شرق و غرب است