Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان ضمن نقد برخوردهای سلیقه‌ای در سینما، از لزوم اجرای طرح درجه‌بندی سنی سخن گفت و انحصارهای دولتی را مشکل‌ساز و عامل فساد توصیف کرد.

سید ضیا هاشمی، تهیه کننده سینما در گفت و گو با خبرنگار ایمنا برخوردهای سلیقه‌ای با برخی فیلم‌ها را صرفا ناشی از نظرات شخصی مدیران دانست و گفت: این اعمال نظر نه به صلاح مدیران و نه به صلاح سینما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به رویکرد فعلی حوزه هنری گفت: در حال حاضر، حوزه هنری با اقداماتی قابل تحسین، این نوع  تحریم‌ها را از دستور کار خود خارج کرده و مدیران آن تلاش کرده‌اند تعامل خوبی با سینماگران داشته باشند، در نتیجه این نوع تحریم‌ها به مراتب کمتر شده است.

تهیه کننده فیلم شوکران با تایید این موضوع که ممکن است برخی فیلم‌ها توسط مسئولین پسندیده نشود، گفت: آثاری که ممکن است توسط مدیران ارگان‌ها و نهادها پسندیده نشوند باید درجه‌بندی سنی شوند و نه تحریم. نباید مدیران سلیقه‌ مردم را تعیین کنند. در درجه‌بندی سنی حتی می‌توانیم اختیار تماشای برخی فیلم‌ها را به خانواده‌ها بسپاریم و اجازه دهیم که خانواده تصمیم بگیرد که فرزندش به تماشای چه فیلم‌هایی بنشیند.

هاشمی درباره‌ی چگونگی اجرایی شدن طرح درجه‌بندی سنی افزود: طرح مربوط به نوع درجه‌بندی فیلم‌ها را در کارگروه اکران نوشتیم و علاوه بر مطرح کردن آن در شورای عالی اکران، به رییس سازمان سینمایی نیز ارائه دادیم.

وی با بیان اینکه اعمال نظارت بر فضای مجازی، ماهواره، مسائل موجود در بطن اجتماع و جلوگیری از گسترش اعتیاد در میان جوانان، مهمتر از اعمال نظارت سلیقه‌ای بر فضای محدود سینما است، اظهار کرد: اگر اجازه دهیم سینما رشد کند، می‌تواند روی مسائل اجتماعی و حتی امنیت ملی تاثیر مثبتی داشته باشد.

رییس کمیته انضباطی کارگروه اکران، رسیدن به تفاهم را راه حل تحریم و توقیف فیلم‌ها و عملکرد سلیقه‌ای ارگان‌ها دانست و گفت: باید جلساتی با تمامی اهالی سینما داشته باشند و مشکلات احتمالی موجود نیز حل و فصل شود.

هاشمی ضمن نامناسب دانستن انحصارطلبی در فضای سینما گفت: بدون شک انحصار فساد مطلق است. مطابق اصل ۴۴ قانون اساسی که ۴۰سال است مفقود مانده، تمام دارایی‌های دولت باید خصوصی‌سازی شود.

وی انحصارهای دولت، بنیادها و نهادها را عامل فساد دانست و تاکید کرد: همه‌ دزدی‌ها به نوعی در انحصارهای دولتی اتفاق افتاده‌ است. تمام امکاناتی که در اختیار بخش‌های دولتی مختلف قرار دارد باید واگذار شوند. انحصار نه فقط برای سینما بلکه برای کل کشور مشکل‌ساز است.

رییس جامعه صنفی تهیه‌کنندگان با اشاره به دورانی که سرپرستی حوزه هنری زیر نظر محمدعلی زم قرار داشت، گفت: در دوره‌ای که مدیریت سینماهای حوزه هنری زیر نظر حجت‌الاسلام زم بود، سالن‌ها با کمک بخش خصوصی اداره می‌شدند و هر جایی هم مشکلی داشتیم با مذاکره آن را حل می کردیم.

سید ضیا هاشمی که پیش از این مدیریت سالن‌های حوزه هنری را برعهده داشت درباره آن دوران گفت: در آن زمان ما با یافتن سالن‌های مخروبه و قدیمی، آن‌ها را بازسازی می‌کردیم و به چرخه‌ی اکران بازمی‌گرداندیم.

وی اضافه کرد: آقای حمزه زاده به همراه تیم مدیریتی حوزه هنری هم در این مدت تلاش کنند با همراهی بخش خصوصی سالن های سینما را برای حضور مخاطب اماده کنند و سینماگران آمادگی دارند با ساخت آثار خوب و در خور توجه سالن های سینما را رونق بخشند .

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سید ضیاء هاشمی سینما اصفهان شهردار اصفهان ریاست جمهوری ورزشگاه نقش جهان فناوری های نوین مدیریت شهری اصفهان فردا زاینده رود کشاورزی حمل و نقل عمومي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۸۲۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم، گفت: نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت این صنعت را دوچندان کرده است.

به گزارش شانا به‌نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، علیرضا دانشی در نشست هم‌اندیشی فعالان عرصه هنری، فرهنگی و گردشگری مناطق نفت‌خیز جنوب، هنر را نشئت‌گرفته از قلب و روح انسان دانست و گفت: بهترین هنرمند در عالم خداوند متعال و خالق هستی است، زیرا جهان را به زیبایی و درستی خلق کرد و در اختیار بشر قرار داد و سپس هنر را در وجود انسان نهادینه کرد.

وی با تأکید بر اینکه در تعریف و چیستی هنر و هنرمند باید کوشید، افزود: بدون شک هنری مورد توجه است که معرفت انسانی بر آن صحه بگذارد و سبب تعالی روح انسان شود. در این صورت می‌توان به هنری ماندگار دست یافت که موجب عزت، اتحاد و بالندگی ملت و دولت شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب انقلاب اسلامی را برکت جوشش درونی خلق دانست و بیان کرد: انسان‌هایی که در صحنه میدان‌داری انقلاب اسلامی حاضر بودند، روح لطیفی داشتند و هنرشان به خلق انقلاب اسلامی منجر شد.

دانشی تصریح کرد: هر هنری که به بالندگی، طراوت و ارزش‌دهی به حرکت عظیم انقلاب اسلامی منجر شود ارزشمند خواهد بود، ازاین‌رو هر کسی را نمی‌توان هنرمند نامید. درحقیقت، هنرمند کسی است که به معرفت انسانی ارزش دهد.

وی با بیان اینکه در عرصه هنری نیازمند ایجاد جبهه فرهنگی هستیم، افزود: امروز که ندای جمهوری اسلامی در همه عالم پیچیده است، چشم اقصی‌نقاط مختلف جهان بر ماست، ازاین‌رو به پشتیبانی این حرکت عظیم انقلاب اسلامی، هنر نیز باید به‌سمت این صنعت متمایل شود.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب ادامه داد: صنعت نفت تاریخی ۱۱۵ساله دارد. این صنعت به همان صورت که مایه اقتدار و ارتقای اقتصاد بوده، در عرصه‌های فرهنگی نیز خوش درخشیده و حضور انسان‌های شاخص و ارزشمند در آن، گواهی بر همین مدعاست.

دانشی با بیان اینکه باید به‌سوی هنر در نفت بازگردیم گفت: البته مقصود تنها نفت نیست، اما نقش قابل توجه و مؤثر نفت در فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر اهمیت صنعت نفت را دوچندان کرده است، به‌طوری که اگر نفت در بحث‌های مختلف به پیشرفت برسد، می‌تواند بر جامعه پیرامونی خود نیز اثر بگذارد.

وی با تأکید بر ضرورت تفکر برای خلق هنر فاخر گفت: اگر تعقل فاخر انجام نشود هنر هیچ ارزشی ندارد. دنیای استکبار مجمع‌ها و دکترین فکری دارد که به عملکرد بیرونی آن منجر می‌شود، ازاین‌رو باید طرح نو انتخاب کنیم.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به رشد خانه‌های فکری و محتوایی با استفاده از ظرفیت خانواده بزرگ نفت اشاره و تصریح کرد: درباره خلق هنر فاخر باید تفکر کرد و سپس تصمیم‌های حاصل را به میدان آورد. در این زمینه خلأ نقشه راه در عرصه‌های گوناگون فرهنگی احساس می‌شود و در صورت تحقق آن شاهد شکل‌گیری اقتصاد هنری مبتنی بر معرفت‌شناسی هستیم که به تولید ثروت برای کشور منجر می‌شود.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های فرهنگی راکد اردبیل بازسازی می‌شود
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • آغاز بکار مدرسه ملی روایت در سمنان
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی
  • در هفته هنر انقلاب اسلامی یزد چه گذشت؟
  • تابلوی «فرزند خلیج فارس» در بوشهر رونمایی شد
  • تحریم صهیونیست‌ها در دوسالانه هنری ونیز
  • کت چرم معروف آل پاچینو(عکس)